Shimano garancia a vásárlókért!

A Normark Hungary Zrt. az általa forgalmazott Shimano Botokra és orsókra 1+1 év garanciát vállal, az egyéb kiegészítőkre hat hónap szavatosságot biztosít.A garanciális javítási igényét a vételi számla, blokk vagy annak másolatának bemutatásával lehet érvényesíteni.A +1 év a 2017. áprilistól kiadott új ,regisztrációs lehetőséget biztosított jótállási jeggyel lehetséges.
Garanciális javítás, alkatrész csere akkor kérhető, ha a rendeltetésszerű használat során keletkezett hiba, gyártási- vagy anyaghibára vezethető vissza.A Shimano horgászorsók és horgászbotok garanciális ideje alatt bármilyen beavatkozást, javítást, karbantartást kizárólag csak a Shimano Szakszerviz végezhet.Botalkatrész vásárlásánál, vagy javításánál, ha valamelyik tagot pótolni kell, a Szakszerviznek szüksége van az egész botra, csak így kerülhető el az esetleges illesztési probléma.Az orsók házának megbontása, a csavarfejek széthajtása a garancia azonnali elvesztését vonja maga után. Az orsók javításához a Szakszerviznek szüksége van az orsó dobjára vagy pótdobjára. Illeszkedve a Shimano általános európai garanciális feltételrendszeréhez a kifutó modellek esetében az alkatrészellátást a Normark Hungary  Zrt. 3 évig tudja biztosítani.A Normark Hungary  Zrt. Szakszervize vállalja garancián kívüli és garancia időn túli fizető javításokat is, melynek igénybevételéhez a meghibásodott terméket a horgászboltban kell leadni.

Nem minősülnek garanciális hibának, a nem anyaghibából származó alábbi meghibásodások:

– a feeder és picker rezgőspicc törése

– orsótalp törése illetve az orsótartó menetének megszakítása – gyűrűtalp és gyűrűbetét törése és lakkrepedése (kivéve a szállítási sérülést)

– rakós bot törése (kivéve első horgászat, anyaghibából adódó törés)

– horgászruházat cipzárának meghibásodása, a ruha anyagának kilyukadása

– a csizmák, mellcsizmák és combcsizmák kilyukadása – napszemüvegek törése, karcolása, a fülek gumipárnájának elavulása ( kivéve a hibás lencse)

– papucs, csúzli, szwinger, horgász tartozék, bojli fúró, szék, ágy, gumicsónak, Rapala, horog, fogó.

Hozzászólás

Szállítás kedvezményesen 1500Ft.-tól.