Vissza az előző oldalra

Nash Old Skool – Shellfish Liver BrownKiválasztás törlése

Kiszerelés: 5 kg

Gyártó: Nash


Az árak bruttóban értendők és a 27%-os Áfa-t tartalmazzák!

Kategória: , .
 • Leírás

  Termékleírás

  Nagy etetés, hogy nagyot szóljon!

  “A korai 1990-es években egy hatalmas Francia víztározón horgásztam, ami 50 mérföld volt körben. Ez egy fantasztikus hely volt és sok nagy ponty élt benne, amik csapatokban mentek körbe és körbe. Amikor megérkeztek egy álláshoz a reakció frenetikus volt. Nem volt ritka, hogy minden bot szinte egyszerre sült el. Aztán a pontyok továbbálltak, nem tudtam ott tartani őket. Mennyi csali kell, hogy ott tarts több ezer pontyot? Minden bojlimat bevetettem, amit magammal hoztam a horgászatra, ami 50 kg volt, de ez sem tartotta ott őket, egy órán belül továbbálltak. Ezért megkértem Gary-t, hogy csináljon nekem egy olcsóbb csalit, így többet tudok etetni, amivel tovább ott tudom tartani a halakat.

  Azután hoztuk vissza a Formula csalit, miután beszéltem néhány francia barátommal, akik ugyanilyen helyzetbe kerültek mostanában nagy víztározókon és folyókon.

  A magas szénhidráttartalomnak és a gabonaféléknek köszönhetően sokkal olcsóbb előállítani, mint a finom proteinből készült csalikat. Ennek köszönhetően nagy mennyiségben lehet etetni költséghatékonyan. Ezt azokon a vizeken kell alkalmazni ahol nagyobb mennyiséggel lehet csak megállítani a nomád pontyokat.

  Az eredmény azt mutatja, hogy a pontyoknak más az ízlése a különböző vizeken. Egyes vizeken a hal alapú attraktorokat kedvelik, más vizeken pedig inkább az édeseket. A Formula csalink két verzióban készül, Formula Fish és Formula Fruit.

  Azt vettük észre, hogy a különböző régiókban más és más attraktorok működnek jobban, és mivel a Nashbait már egyedi igényeket is ki tud elégíteni, ezért a különböző Európai forgalmazók a saját kedvük szerint tudják alakítani a Formula alapmixből készült csalikat.”

  Kevin Nash

 • További információk

  További információk

  Gyártó

  Nash

  Méret

  20 mm, 24 mm

  Kiszerelés

  5 kg

 • Vélemények (0)

  Vélemények

  There are no reviews yet, would you like to submit yours?

  Mondd el a véleményed elsőként: “Old Skool – Shellfish Liver Brown”

Szállítás kedvezményesen 1500Ft.-tól.